Nýtt Jungle Fiction Remix

Í desember síðastliðnum sögðum við ykkur frá nýrri stuttskífu raftónlistarsveitarinnar Jungle Fiction sem heitir “Heat of The Nite” og myndbandi við lagið sem tekið var upp í Las Vegas. Nú hefur sveitin sent frá sér nýtt remix og hljómar það hér að neðan.

Cassette Culture – We Once Had An Empire (Jungle Fiction Remix)

One response to “Nýtt Jungle Fiction Remix”

  1. […] This post was mentioned on Twitter by Rjóminn, LocaDora. LocaDora said: Basta de sandeces, escuchemos a Cassette Culture "We Once Had An Empire (Jungle Fiction Remix)" -> http://is.gd/pwdlZw #destruyendooidos […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Connect with Facebook

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.